Hospice Breda | Mantelzorgdag 11 november bij Careyn Hospice Breda

Mantelzorgdag 11 november bij Careyn Hospice Breda

Daarom zette Careyn Hospice Breda zich samen met StiB, Steunpunt informele zorg Breda, ook de mantelzorgers van de bewoners in het hospice in het zonnetje. Dit gebeurde afgelopen zaterdag 11 november.

Er werd aan 29 mantelzorgers koffie met wat lekkers aangeboden en een heerlijke lunch verzorgd, dit alles klaar gemaakt door een vrijwilliger en verpleegkundige.

Tevens werd er ook geheel vrijwillig allerlei kleine massages en spamanicuren verzorgd in de huiskamer, waar gretig gebruik van werd gemaakt. De eerste kwam weifelend binnen maar de rest volgde snel en ze zijn tot laat in de watten gelegd.

De mantelzorgers genoten zichtbaar. Het was heel bijzonder om te zien hoe onze bewoners genoten van het feit dat hun dierbaren nu eens verwend werden en de aandacht kregen. Dit hebben we meerdere malen terug gekregen, maar zeker ook gezien bij onze bewoners. Al met al een zeer geslaagde dag! Met dank aan alle vrijwilligers die hier aan meegewerkt hebben.