Hospice Breda | Bezoekregeling tegen verspreiding coronavirus

Bezoekregeling tegen verspreiding coronavirus

Careyn Hospice Breda doet er alles aan om onze kwetsbare cliënten en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen verdere verspreiding van het Corona virus. Mede naar aanleiding van de aangescherpte landelijke adviezen van het RIVM, betekent dit dat wij extra maatregelen nemen.

Bezoek aan het hospice vanaf 1 juli

De bewoner zelf mag bepalen wie er op bezoek komt, er is geen beperking meer op het aantal bezoekers. Wel moet altijd de 1,5 meter afstand geborgd blijven!

Onze bewoners mogen indien gewenst in de keuken eten.

Komt u op bezoek, dan vragen wij u om rechtstreeks naar de kamer te gaan en niet te verblijven in de huiskamer en keuken, uiteraard kunt u wel zelf koffie en thee blijven pakken, denk hierbij om alle voorgeschreven hygiëne maatregelen (deze hangen overal op onze locaties) strikt in acht te nemen.

Vanaf 26 augustus mogen onze bewoners weer verblijven in de huiskamer samen met het bezoek als de 1,5 meter afstand geborgd blijft. Dit geld niet voor de keuken. Er mag per keer een bewoner met zijn bezoek gebruik maken van de huiskamer. Bezoek alleen mag geen gebruik maken van de huiskamer.

Bewoners mogen buiten het hospice een rondje wandelen. Het is echter niet de bedoeling dat de bewoner naar huis gaat, om verdere contacten voor nu nog zoveel mogelijk te beperken.

Huisdieren mogen op bezoek komen in het hospice, ze mogen er nog niet verblijven.

Bijeenkomsten en medewerkers

Tot nader order zijn alle activiteiten en bijeenkomsten op onze locaties afgelast. Dit geldt dus ook voor de bijeenkomsten van onze medewerkers. Daarnaast hebben wij onze medewerkers opgeroepen om zich ook in hun privéleven in acht te nemen en geen grote evenementen te bezoeken of op vakantie te gaan naar risicogebieden.

Wij vragen u om begrip voor de ontstane situatie en rekenen op uw medewerking.

Als u vragen heeft naar aanleiding van dit schrijven, neemt u dan alstublieft contact op met de dienstdoende verpleegkundige van het hospice.

Met vriendelijke groeten,

Medewerkers Careyn Hospice Breda.