Hospice Breda | Careyn draagt zorgactiviteiten regio Breda per 1 december as. over aan Thebe

Careyn draagt zorgactiviteiten regio Breda per 1 december as. over aan Thebe

Careyn draagt per 1 december 2020 haar activiteiten in de regio Breda over aan Thebe. Het gaat hierbij om de wijkverpleging, thuisbegeleiding, dagbesteding en een hospice in de regio Breda.

Al sinds eind 2018 was Careyn hier over in gesprek met Thebe maar er moest nog steeds toestemming komen van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Deze toestemming is vandaag verleend.

Medewerkers
Voor de medewerkers uit de regio Breda komt nu eindelijk een eind aan een lange periode van onzekerheid. Zij gaan per 1 december as. mee over naar Thebe als nieuwe werkgever. Een kleine groep medewerkers gaat 29 november as. over naar Thuiszorg Groot Brabant.

Visie op zorg
Thebe biedt wijkverpleging en wonen met zorg in Midden- en West-Brabant. De visie van Thebe lijkt veel op die van ons. Ook Thebe gaat uit van kwaliteit van leven en het welbevinden van cliënten. Voor cliënten zal een overname dan ook nauwelijks tot verandering leiden.