Hospice Breda | Het team van Careyn Hospice Breda zoekt enthousiaste vrijwilligers voor ondersteuning aan mensen in de laatste levensfase

Afscheid nemen van het leven wordt beschouwd als een onderdeel van het leven en daarmee krijgt palliatieve zorg steeds meer een plek in de samenleving.

In situaties dat thuis sterven niet haalbaar of wenselijk is, kan opname in een hospice mogelijk zijn. Careyn Hospice Breda is gastvrij voor de bewoner en naasten.

Individueel gerichte zorg is het uitgangspunt en er wordt zoveel mogelijk ingespeeld op de persoonlijke behoeften en wensen van de bewoner en diens naasten.

Er wordt 24 uur per dag professionele zorg gegarandeerd. Het team bestaat uit verpleegkundigen, vrijwilligers en interieurverzorger.

Wat vragen wij van u:

• Affiniteit hebben met mensen in de laatste levensfase en hun naasten.
  • Eigen ervaringen rondom dood en sterven grotendeels verwerkt hebben.
  • Aanvullend op de zelf-, mantel – en professionele zorg kunnen/willen zijn.
  • Omgangsvaardigheden.
  • Werkzaamheden in de ochtend, middag en avond van gemiddeld vier à vijf uur; gemiddeld drie dagdelen per twee weken gedurende zeven dagen per week.

Wat bieden wij u:

• Een enthousiast team met gemotiveerde verpleegkundigen en vrijwilligers
  • Begeleiding, ondersteuning en deskundigheidsbevordering.
  • Een unieke, kleinschalige werkplek
  • Reiskostenvergoeding

Bent u geïnteresseerd dan kunt u het contactformulier invullen via onze website www.hospicebreda.nl., waarna wij met u contact opnemen.

Informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinatoren van de vrijwilligers via hospice@careyn.nl  t.a.v. Marlie Goossens en/of Yvonne de Leng.