Hospice Breda | Coronamaatregelen per 26 juni 2021
1185
post-template-default,single,single-post,postid-1185,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Coronamaatregelen per 26 juni 2021

Coronamaatregelen per 26 juni 2021

Thebe doet er alles aan om onze kwetsbare cliënten en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen verdere verspreiding van het Coronavirus.  

Bezoek aan het hospice 

Momenteel mogen onze bewoners onbeperkt bezoek ontvangen. Het is echter wel de bedoeling dat de 1,5 meter in acht genomen wordt. Het is wenselijk dat het bezoek over de dag verdeeld wordt, zodat er niet teveel bezoekers tegelijkertijd op de bewonerskamer zijn.

Registratieplicht 

Onze bezoekers moeten zich bij aankomst registreren, na het desinfecteren van de handen bij de voordeur. Wij hebben daarvoor bij binnenkomst van het hospice formulieren klaarliggen die ingevuld behoren te worden door alle bezoekers. Deze gegevens zullen na 14 dagen worden vernietigd. 

Mondkapje bezoekers en personeel

Bezoekers van onze locaties zijn niet verplicht om een mondkapje te dragen. De 1,5 meter dient wel in acht genomen te worden.
Personeel draagt in principe alleen en mondkapje bij bewoners die niet gevaccineerd zijn en de 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden, zoals tijdens de verzorging.

 

Wij vragen u om begrip en rekenen op uw medewerking.

 

Met vriendelijke groeten, 

medewerkers Hospice Breda.