Hospice Breda | Dag van de Mantelzorg 10 november

Dag van de Mantelzorg 10 november

Op 10 november was het de Dag van de Mantelzorg.
Met deze reden zette Hospice Breda en StiB de mantelzorgers van de bewoners van het Hospice in het zonnetje.
Vanwege Corona zag deze dag er wat anders uit dan andere jaren. De zelfgemaakte broodjes, soep en taartjes werden echter enorm gewaardeerd door de mantelzorgers en de bewoners van Hospice Breda.
De mantelzorgers genoten zichtbaar. Het was heel bijzonder om te zien hoe onze bewoners genoten van het feit dat hun dierbaren nu eens verwend werden en de aandacht kregen. Dit hebben we meerdere malen terug gekregen, maar zeker ook gezien bij onze bewoners. Ondanks de Corona-restricties was het een zeer geslaagde dag!