Hospice Breda | Dag voor de mantelzorg in het hospice
900
post-template-default,single,single-post,postid-900,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Dag voor de mantelzorg in het hospice

Dag voor de mantelzorg in het hospice

Weekend voor de mantelzorg

Om die reden zette Careyn Hospice Breda samen met StiB, Steunpunt informele zorg Breda, ook de mantelzorgers van de bewoners in het hospice in het zonnetje. Dit gebeurde afgelopen zaterdag 9 november.

Er werd aan vele mantelzorgers koffie met wat lekkers aangeboden evenals een heerlijke lunch, dit alles klaar gemaakt door een vrijwilliger en verpleegkundige.

Tevens werden er ook geheel vrijwillig allerlei kleine massages en spa-manicuren verzorgd, waar gretig gebruik van werd gemaakt. De eerste mantelzorger kwam weifelend binnen maar de rest volgde snel en ze zijn tot laat in de watten gelegd.

De mantelzorgers genoten zichtbaar. Het was heel bijzonder om te zien hoe onze bewoners genoten van het feit dat hun dierbaren nu eens verwend werden en de aandacht kregen. Dit hebben we meerdere malen terug gekregen, maar zeker ook gezien bij onze bewoners. Al met al een zeer geslaagde dag!

Een kleine impressie