Hospice Breda | Donatie Isa Hylkema
830
post-template-default,single,single-post,postid-830,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Donatie Isa Hylkema

Donatie Isa Hylkema

 

Medewerkers van het hospice waren erg verrast dat er een verzoek binnen kwam van Isa Hylkema uit groep 8a van Dr. De Visserschool. Het contact is ontstaan door het project “Young Impact Challenge” opgestart door haar school.

Isa is woonachtig in Ruitersbos en kende het hospice. Isa kwam samen met haar moeder naar het hospice ter kennismaking en kreeg een rondleiding met informatie over het hospice. In een gesprek werd gesproken over het feit dat Isa wilde gaan collecteren voor een nieuwe relaxstoel voor de bewonerskamer. Dit was al een tijdje een wens van het Hospice.

En….. het resultaat was overweldigend, maar liefst €1.555,50 heeft Isa met het collecteren opgehaald. Wij van het hospice zijn Isa ontzettend dankbaar voor haar geweldige inzet en het uiteindelijke resultaat. We gaan er nu een mooie stoel van kopen. Bedankt Isa en alle mensen die gedoneerd hebben voor het hospice!