Hospice Breda | Donatie van Mees, Atta en Bric

Donatie van Mees, Atta en Bric

Medewerkers van het hospice waren erg verrast dat er een verzoek binnen kwam van drie dikke vrienden Mees, Atta en  Bric uit groep 8 van Dr. de Visserschool. Het contact is ontstaan door het project “Young Impact Challenge” dat opgestart zou worden door hun school. Maar uiteindelijk niet is opgestart door de coronacrisis, omdat de scholen daardoor op slot gingen.

Echter zij waren voor aanvang al heel enthousiast aan het collecteren gegaan voor het hospice, maar hebben het ook weer moeten staken door de voorgenomen maatregelen rondom het coronavirus.

Maar….. het resultaat was overweldigend, maar liefst € 432,00 hebben zij met het collecteren opgehaald. Wij van het hospice zijn Mees, Atta en Bric ontzettend dankbaar voor hun geweldige inzet en het uiteindelijke resultaat. Wij gaan zorgen dat het geld goed wordt ingezet voor het hospice en zijn bewoners. Bedankt Mees. Atta en Bric en alle mensen die gedoneerd hebben voor het hospice!

Namens alle medewerkers van het hospice.