Hospice Breda | Kosten van verblijf
Uw zorgverzekeraar financiert de verpleegkundige en de medische zorg. Daarnaast vragen wij een eigen bijdrage van 18 euro per dag, voor ontbijt, lunch, televisie, telefoon, internet, energiekosten en gebruik en wassen van linnengoed.
463
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-463,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Kosten van verblijf

Uw zorgverzekeraar financiert de verpleegkundige en de medische zorg.

Daarnaast vragen wij een eigen bijdrage van 18 euro per dag, voor ontbijt, lunch, televisie, telefoon, internet, energiekosten en gebruik en wassen van linnengoed.

Een warme maaltijd kost € 8,30. Afhankelijk van uw polis is vergoeding van deze kosten door uw zorgverzekeraar mogelijk. Uw zorgverzekeraar kan u hierover informeren en uitsluitsel geven.

De huishoudelijke verzorging vragen we aan via de gemeente, voor het schoonhouden van uw kamer en andere ruimtes in het hospice. Het centraal administratiekantoor (CAK) berekent en int de inkomensafhankelijke eigen bijdrage die hier voor geldt.

Kijk voor meer informatie op www.hetcak.nl