Hospice Breda | Opnamebeleid met betrekking tot het coronavirus

Opnamebeleid met betrekking tot het coronavirus

Careyn Hospice Breda heeft nog steeds het Coronavirus buiten de deur weten te houden en zolang dit lukt nemen we geen mensen op die een besmetting hebben opgelopen met het Coronavirus. Dit omdat het teveel beperkingen oplegt voor onze andere bewoners.

In de veiligheidsregio waar Breda onder valt (Midden-West Brabant) zijn twee Corona-afdelingen, specifiek voor mensen die besmet zijn met het  Coronavirus

Deze afdelingen zijn bedoeld voor mensen die overgeplaatst worden vanuit het ziekenhuis naar de ouderenzorg (om de ziekenhuizen te ontlasten) en zijn daarnaast bedoeld voor mensen die door hun besmetting om een of andere reden op korte termijn niet meer thuis kunnen verblijven.