Hospice Breda | Hospice Breda
Om verschillende persoonlijke of medische redenen is dat helaas niet altijd mogelijk. Hospice Breda is dan een mooi en goed alternatief. We zijn er in de eerste plaats voor inwoners van Breda en omgeving. Onze deur staat in sommige gevallen echter ook open voor mensen van buiten de regio Breda en voor tijdelijke opname, bijvoorbeeld om mantelzorgers te ontlasten.
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Over het Hospice

Wie stervende is, brengt de laatste levensfase het liefst door in de eigen vertrouwde omgeving, thuis dus. 

Om verschillende persoonlijke of medische redenen is dat helaas niet altijd mogelijk.

Hospice Breda is dan een mooi en goed alternatief. We zijn er in de eerste plaats voor inwoners van Breda en omgeving. Onze deur staat in sommige gevallen echter ook open voor mensen van buiten de regio Breda en ook voor een tijdelijke opname, bijvoorbeeld om mantelzorgers te ontlasten.

Veel aandacht aan een huiselijke sfeer

We zien ons hospice als een woonhuis en schenken dan ook veel aandacht aan een huiselijke sfeer. Voor onze bewoners staan verpleegkundigen en vrijwilligers 24 uur per dag klaar. We bieden zorg, verpleging en medische hulp en staan de bewoners en hun naasten bij met hun psychische, sociale en spirituele behoefte en geven steun bij rouwverwerking.

Personeel

Ons team bestaat uit verpleegkundigen, vrijwilligers en een huishoudelijk medewerker.

Samenwerking met naasten, vrijwilligers, huisartsen, ziekenhuizen, verzorgings- en verpleeghuizen en thuiszorg vinden we cruciaal voor onze zorgverlening. We erkennen en waarderen ieders inbreng.

Onze verpleegkundigen

Onze vrijwilligers

Vrijwilliger worden?