Hospice Breda | Hospice Breda | Palliatieve terminale zorg
Palliatieve terminale zorg richt zich op de kwaliteit van het leven van de bewoner vanaf het moment dat er medisch geen genezing meer te verwachten is.
380
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-380,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Palliatieve terminale zorg

Deze zorg richt zich op de kwaliteit van het leven van de bewoner vanaf het moment dat er medisch geen genezing meer te verwachten is. Voor meer informatie zie: http://www.overpalliatievezorg.nl

Wij bieden verpleegkundige zorg, ondersteuning en begeleiding aan de bewoners en hun naasten. De zorgverlening richt zich naast de lichamelijke zorg ook op de psychische, sociale en spirituele behoefte van de bewoner en zijn naasten.

Naasten kunnen 24 uur per dag terecht

Naasten blijven betrokken bij de zorgverlening en kunnen 24 uur per dag in het hospice terecht, en kunnen ook eventueel blijven slapen.

 

Ook bieden wij respijtzorg, deze zorg biedt mantelzorgers de mogelijkheid hun zorgtaken tijdelijk aan een ander over te dragen, het hospice, zodat hij of zij even de tijd voor zichzelf heeft. Daardoor kunnen zij de zorg beter volhouden. Dit geld voor mensen in de palliatieve terminale fase.