Hospice Breda | Voorzieningen en faciliteiten
Ons hospice beschikt over zes eenpersoonskamers met genoeg ruimte voor persoonlijke spullen, een gezamenlijke huiskamer, woonkeuken, sanitaire voorzieningen en een aangepaste badkamer. Verder beschikt het hospice over een grote afgeschermde tuin voor gezamenlijk gebruik.
388
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-388,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Voorzieningen en faciliteiten

Ons hospice beschikt over zes eenpersoonskamers met genoeg ruimte voor persoonlijke spullen.

De kamers hebben een tv- en telefoonaansluiting, draadloos internet en een google home mini speaker met spotify account.

Het hospice is ingericht met een gezamenlijke huiskamer, woonkeuken, sanitaire voorzieningen en een aangepaste badkamer. Een rustige woonomgeving en een eigen kamer geven volop mogelijkheden om in deze fase datgene te doen wat belangrijk is.

In deze fase doen wat belangrijk is.

Verder beschikt het hospice over een grote afgeschermde tuin voor gezamenlijk gebruik en is toegankelijk voor onze bedden.

Het meenemen van huisdieren is in overleg mogelijk.